µTorrent® Pro

µTorrent® Pro 1.22

Zonder advertenties torrents downloaden op Android

Met uTorrent Pro voor Android download je muziek, films, games, documenten en andere bestanden via het BitTorrent-netwerk met je smartphone of tablet. Deze betaalde versie heeft geen advertenties.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Duidelijke interface
  • RSS-feed beheren
  • Ondersteunt meerdere downloads tegelijkertijd
  • Bandbreedtelimiet instellen

TEGEN

  • Zoekfunctie kan beter
  • Geen geïntegreerde torrent finder
  • Vrijwel identiek aan de gratis versie

Uitmuntend
8

Met uTorrent Pro voor Android download je muziek, films, games, documenten en andere bestanden via het BitTorrent-netwerk met je smartphone of tablet. Deze betaalde versie heeft geen advertenties.

Torrents zoeken, downloaden en beheren

Het thuisscherm van uTorrent Pro toont drie tabbladen: één met een lijst van torrents, één met de reeds gedownloade torrents en één met de torrents die momenteel gedownload worden. Als de download klaar is, krijg je daar een melding van.

Nieuwe torrent-bestanden kun je op twee manieren downloaden: 

1) Klik op het vergrootglasymbool. Voer het trefwoord in en start de zoekactie. Nu wordt je browser geopend met de zoekresultaten van Google. Kies het bestand dat je wilt en vervolgens wordt de torrent toegevoegd aan de wachtrij.

2) Weet je de link van de torrent al? In dat geval klik je op "+" en plak je URL van de torrent in het venster. De download gaat direct van start.

Daarnaast gebruik je uTorrent Pro ook om je favoriete RSS-feeds toe te voegen en te beheren. Ook is het het mogelijk de bandbreedtelimiet voor het up- en downloaden in de stellen en de app zo in te stellen dat deze automatisch wordt geopend als je je telefoon of tablet opstart.

Simpele interface

uTorrent voor Android heeft een gebruiksvriendelijke interface. Alle belangrijke elementen zijn binnen handbereik en toegankelijk vanuit het thuisscherm.

Conclusie 

uTorrent Pro is de beste P2P-app voor het downloaden op je smartphone of tablet. De app is makkelijk te gebruiken en biedt alles wat je nodig hebt om onderweg te downloaden.

Het verschil tussen deze betaalde versie en de gratis versie is dat deze versie geen advertenties bevat en je persoonlijke service krijgt van het uTorrent team. De interface en functies van de twee apps zijn identiek.

Bij het downloaden met uTorrent Pro is het verstandig gebruik te maken van een WiFi-netwerk, om hoge data-kosten te voorkomen.

µTorrent® Pro

Download

µTorrent® Pro 1.22

Beoordelingen about µTorrent® Pro